Anavryta Hockey Club Blog

Ο ιδρώτας μας στο γήπεδο, τα λόγια μας …εδώ.

Για τη νέα σελίδα…

Πολλά αλλάζουν όπως φαίνεται στα Ανάβρυτα και δεν προλαβαίνουμε να τα απορροφήσουμε. Οι περισσότεροι γνωρίζετε τα νέα δεδομένα και δεν χρειάζεται να τα αναφέρω. 13 περίπου νέοι παίκτες θέλουν να έρθουν στα Ανάβρυτα. Έχουμε δε την ευκαιρία να ενεργοποιήσουμε τον Σύλλογο της Βάρκιζας επανδρώνοντάς τον με παίκτες των Αναβρύτων. Το δίλλημα είναι προφανές. Στη μια περίπτωση θα μοιράσουμε αναγκαστηκά περίπου 30 δραστήριους παίκτες σε δύο συλλόγους. Το πρόβλημα είναι: ποιοί θα πάνε στον ένα σύλλογο και ποιοί θα μείνουν στα Ανάβρυτα. Το πιο πιθανό σενάριο θα είναι τελικά να πάνε σχεδόν όλα τα τωρινά Ανάβρυτα στον νέο σύλλογο και τα Ανάβρυτα να αλλάξουν τελείως σύνθεση με αποτέλεσμα οι αντίπαλες ομάδες να ψάχνονται στο γήπεδο επειδή θα νομίζουν ότι παίζουν με λάθος σύλλογο. Το νόημα κατά την γνώμη μου δεν είναι αυτό. Πάντοτε δήλωνα πως πάνω από τρείς νέοι παίκτες την χρονιά είναι δύσκολο να ενσωματωθούν στο κλίμα της Ομάδας. Το κλίμα αυτό δημιουργείται από τους παίκτες άρα, άλλοι παίκτες, άλλο κλίμα. Το νόημα είναι να έχουμε ισχυρό ρόστερ και να αλλάζουμε τους παίκτες μέσα στο γήπεδο με τρείς στόχους: 1. Να ξεκουράζονται οι παίκτες, 2. Να βλέπουν οι παίκτες το παιχνίδι απ’ έξω, να καταλαβαίνουν τί πρέπει να κάνουν και να ξαναμπαίνουν παίζοντας πιο έξυπνα και 3. να μπαίνουν παίκτες βάσει της στρατηγικής της Ομάδας. Φέτος έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ακριβώς αυτό. Το μειονέκτημα είναι πως με τον τρόπο αυτό θα είναι μερικοί παίκτες που δεν θα παίξουν όσο άλλες χρονιές. Θα μπορούν να ενημερώνονται όμως και να μην κατεβαίνουν στο γήπεδο (για να παίξουνε τουλάχιστον). Για να αντισταθμίσουμε το μειονέκτημα αυτό, θα παίξουν σημαντικότερο ρόλο οι προπονήσεις στις οποίες η συμμετοχή θα είναι πλέον πολύ σημαντική. Μερικοί παίκτες, οι πιο αδύναμοι θα έχουν σίγουρα χρόνο συμμετοχής αλλά θα είναι λιγότερος. Η συμμετοχή τους στις προπονήσεις θα φέρει και την βελτίωσή τους.

Σας υπενθυμίζω, πως το Ελληνικό χόκεϊ δεν έχει ενσωματομένο σύστημα για να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Τα ξένα πρωταθλήματα έχουν και εγώ, ένα τέτοιο προτείνω. Αργά η γρήγορα, όλοι οι παίκτες πρέπει να δεχθούμε ότι πάνω από όλα είναι το χόκεϊ, μετά η Ομάδα μας και μετά η ατομική μας ευχαρίστηση. Όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παίζουμε όλοι και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όταν έχουμε, ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να έχει συναίσθηση της προσφοράς του στο παιχνίδι και να θέλει να γίνεται καλύτερος για να προσφέρει στην Ομάδα. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί το έχω χάσει.

Αν και φαίνεται ψυχρό αυτό, θα θέσω ένα άλλο ζήτημα που πιστεύω πως είναι σημαντικό. Δεν μπορεί μέσα στο γήπεδο να βρίσκονται 11 νέοι παίκτες από την μία μέρα στην άλλη. Μπορεί μερικοί παίκτες μας να είναι πιο αδύναμοι αλλά είναι σημαντικοί γιατί παίζουμε όλοι μαζί πολύ καιρό. Οι νέοι παίκτες θα πρέπει να δεχθούν τους δικούς μας κανόνες και την δική μας αντιμετώπιση. Επίσης μπορεί να αποφασίσουν να φύγουν αργότερα (μπορεί και όχι) και για εμένα, είναι σημαντικότερη η αφοσίωση των παικτών που έχουν κανει θυσίες για την Ομάδα ή που θα κάνουν θυσίες για την Ομάδα, παρά οι παίκτες που αν και καλύτεροι δεν είναι έτοιμοι να κάνουν τις θυσίες αυτές. Εύχομαι να πάει καλά η συζήτηση, πρέπει να σας πώς ότι ζηλεύω που δεν είμαι στις προπονήσεις και θα δεχθώ οτιδήποτε αποφασίσουν δημοκρατικά οι παίκτες μας. Με ενδιαφέρουν οι απόψεις όλων!

Advertisements

Ιουλίου 9, 2010 - Posted by | Uncategorized

25 Σχόλια »

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΑΒΡΥΤΑ. ΧΤΕΣ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΛΑΖΑΡΟΥ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΟΥ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ: Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ, ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ, Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΛΠ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ.

  Σχόλιο από Αντώνης | Ιουλίου 9, 2010

 2. Ανάβρυτα Καλησπέρα,

  Θεωρώ οτι καλώς ή κακώς οτι το κέντρο των ομάδων γίνονται πάντα οι καλύτεροι παίχτες και όχι οι παλαιότεροι. Οι παίχτες που παίρνουν το βάρος της ευθήνης του κάθε αγώνα γίνονται και οι παίχτες που γύρω τους μαζεύονται οι υπόλοιποι, που παίρνουν τις αποφάσεις και που ορίζουν το κλίμα της ομάδας. Το πολύ καλό κλίμα της ομάδας υπάρχει όχι γιατι τα Ανάβρυτα έτσι είναι ή γιατί ο κος Γιώργος είναι πολύ καλός άνθρωπος αλλά γιατί ο Πάνος παραμένει ο καλύτερος παίχτης της ομάδας και οι υπόλοιποι που δυναμώνουμε σαν παίχτες κινούμαστε στο ίδιο κλίμα με αυτόν. Μην έχουμε όμως αυτπάτες, πο τη στιγμή που μπαίνει μια νεα ομάδα στην ομάδα μας μέσα στην οποία βρίσκονται καλύτεροι παίχτες απο μας, η οποία είναι σαφέστατα αυτή που θα πάρει στις πλάτες της την ευθήνη των αγώνων, θα ορίσει και το κλίμα. Η γνώμη μου είναι να καλοδεχτούμε την νέα ομάδα ότι αποτέλεσμα να έχει αυτό, γιατι έτσι είμαστε, γιατι έτσι είναι η φιλοσοφία της ομάδας να δέχετε πάντα τους άλλους με θετικό κλίμα, και συγχρώνως να φτιάχουμε την νεα ομάδα για development. Τώρα αν τελικά η υπάρχουσα ομάδα των αναβρύτων αλάξει όνομα και λέγετε βάρκιζα, ε και τι έγινε..

  Υ.Γ Εγώ είμαι διατεθιμένος να μεταφερθώ σε νεα ομάδα όπως αυτή και αν λέγετε απο τη στιγμή που θα το αποφασίσει η ομάδα.

  Σχόλιο από Spiros | Ιουλίου 11, 2010

 3. Απόψε Τρίτη στις 9 το βράδυ τα Ανάβρυτα έχουν συνάντηση στο Ολυμπιακό γήπεδο για να γίνει συζήτηση σχετικά με την νέα αγωνιστική χρονιά και τις εξελίξεις στο σύλλογό μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε εκεί.

  Σχόλιο από Γιώργος (κοτσίδας) | Ιουλίου 13, 2010

 4. Recap

  Χθές 13/7 έγινε η συγκέντρωση της ομάδας στο Ολυμπιακό. Με βάση την συζήτηση που έγινε αναθεωρώ πολλά απο τα συμπεράσματα που βιάστικα να πάρω. Οι νέοι παίχτες μας έχουν την διάθεση να προσαρμοστούν στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της. Όλα τα παιδιά έχουν βαρεθεί τον αγχωτικό και πιεστικό τρόπο που λειτουργούσαν άλλες ομάδες όπου είχαν σαν μοναδικό κίνητρο την επιτυχία και όχι την αγάπη για το άθλημα και θέλουν να περάσουν σε μια άλλη φάση όπου θα μπορούν να χαρούν το παιχνίδι, τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες της ομάδας . Ας τους καλοσωρίσουμε λοιπόν όσο πιο καλύτερα μπορούμε.

  Σχόλιο από Spiros | Ιουλίου 14, 2010

 5. Σήμερα Πέμπτη δε θα γίνει η προπόνηση της Εθνικής για τους κάτω των 21. Επόμενη προπόνηση και παιχνίδι ανοιχτό για όλους την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 7, αλλά καλού κακού μπείτε στο μπλογκ να δείτε γιατί ίσως να κανονιστεί στο μεταξύ φιλικό της Εθνικής με κάποιο σύλλογο. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερώσω από εδώ για να μην κατέβει κάποιος τζάμπα.

  Σχόλιο από Γιώργος (κοτσίδας) | Ιουλίου 15, 2010

 6. KALHSPERA
  TO GIPEDO STON AGIO KOSMA EXEI PROVLIMA KATHWS XALASAN TA NERA…PREPEI NA DOUME TI THA KANOUME THN KURIAKH KATHWS DEN EINAI IDANIKES SUNTHIKES GIA PROPONHSH EKEI AYTHH THN EPOXH XWRIS NERO

  Σχόλιο από ANDREAS | Ιουλίου 16, 2010

 7. Μιλησα με την Αρτεμις και επισκευασθηκαν τα ποτιστικα οκ.Ετσι:

  1)Αυριο Κυριακη 18-7 εχει κανονικα προπονηση και παιχνιδι με τους πακιστανους στις 19:00 Αγιο κοσμα.
  2)Την Tεταρτη 21-7 κανονισαμε φιλικο αγωνα με την ομαδα του Δια παλι Αγιο Κοσμα 19:00. SOS Ενημερωστε ποιοι εισαστε μεσα το συντομοτερο με απαντηση στο μπλογκ.Αν αλλαξει κατι μεχρι τοτε θα γραψω εδω.

  Για να ξερουμε ολοι τι κανουμε και που βαδιζουμε ο προγραματισμος μας μεχρι το φθινοπωρο ειναι (συμπληρωστε/διορθωστε με αν εχετε κατι αλλο υποψιν σας)να συνεχισουμε εντατικα προπονησεις και φιλικα μεχρι το τελος Ιουλιου-αρχες Αυγουστου,δηλαδη:
  3)Να οργανωσουμε ενα τουρνουακι με τις 2 πακιστανικες ομαδες(ισως το επομενο σαββατοκυριακο)
  4)ενα δυνατο φιλικο με την Εθνικη U21 ισως Παρασκευη 30-7 η
  6-8(Ανδρεα αυτο το ανελαμβανεις εσυ γιαυτο κανονιζε απο τωρα με Ματσει)
  Μια αναπαυλα θα γινει 2-3 εβδομαδες τον Αυγουστο με ποια εννοια:αν και θα συνεχιζονται οι προπονησεις καθε Κυριακη,ειναι φυσιολογικο να λειπουν αρκετοι διακοπες.Αλλωστε αρκετοι απο μας χρειαζομαστε ενα χαλαρωμα.Εγω θα λειψω 21-31 Αυγουστου.
  Τον Σεπτεμβρη θα μας επισκεφθουν οι Κυπριοι με την U21 τους και θα κανονισουμε αρκετες μαχες μαζι τους και σιγα σιγα μαζι με δυνατες προπονησεις θα παιξουμε φιλικα με ολες τις υπολοιπες ομαδες,δηλαδη οποιες δεν φοβηθουν παιχτες σαν τον darkraven,wipeoutwarrior,supremedonkey και…..genderpuzzle(Σπυρος).Καλημερα.

  Σχόλιο από Κωστας Κ. | Ιουλίου 17, 2010

 8. pedia katarxas filiko me tin u21 dn pezi giati stis 30 exoume evropaiko k meta apo afto logika ola ta pedia stin omada tha tin kanoun gia diakopes. episis ttarti ego dn boro giati exoume proponisi me tin ethniki

  Σχόλιο από Γιωργος | Ιουλίου 17, 2010

 9. o petros, o vasilis k egw tha erthoume aurio gia proponisi!o sifis mporei na erthei gia volta alla exei katagma ston karpo k den mporei na paiksei!
  oso gia tin tetarti egw den tha eimai edw…feugw gia diakopes k gurnaw tin kuriaki!gia ta upoloipa paidia den kserw akoma sigoura!

  Σχόλιο από Diakos | Ιουλίου 17, 2010

 10. Καλημερα.Ναι ρε Γιωργη νομιζα ηταν ποιο αργα το ευρωπαικο,οποτε η μονη ευκαιρια θα ηταν αυτη τη παρασκευη που ερχεται,αν και δεν χαλασε ο κοσμος αν δεν προλαβουμε.Θα ρωτησει τη Δευτερα τον coach ο Ανδρεας,να δουμε αν μπορουμε και μεις.Οσο αφορα την τεταρτη μην ανησυχεις ειναι μια ευκαιρια να παιξει και ο δευτερος τερματοφυλακας μας.
  Την προπονηση σημερα θα την κανει ο Γιωργος(Κοτσιδας) τα λεμε κατω.

  Σχόλιο από Κωστας Κ. | Ιουλίου 18, 2010

 11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
  ΠΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ 10 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ COMMENTS.
  EINAI ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΒΡΥΤΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

  ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. ΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
  ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ – ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ. ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΙΔΙΑ PLAYING TIME ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ.
  ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΣΥΝΤΕΘΗΚΕ. ΓΙΝΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ:
  1.- ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ.
  2.- ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΜΑΣ.
  3.- ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Ο COACH ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
  4.- ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.
  5.- ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΥΝΕΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΚΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΗΣ.
  ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΑΒΡΥΤΑ.

  ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΡΕΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2011 ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΡΙΜΩΚΟΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑ.

  ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ.
  ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ 27-31 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

  Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ | Ιουλίου 19, 2010

 12. Καλημερα.Το φιλικο με τον Δια ειναι ακυρο διοτι δεν μαζευομαστε.
  Αυτη την Παρασκευη εχουμε φιλικο με την Εθνικη U21 ΣΤΟ Ολυμπιακο γηπεδο ΟΛΟΙ 19:00 εκει με τις πρασινες εμφανησεις.

  Σχόλιο από Κωστας Κ. | Ιουλίου 20, 2010

 13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ…
  ΚΩΣΤΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ – ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΣ – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.
  ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΟΛΕΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΕΛΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ U.21;
  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (COACH…ΙΔΑΣ) ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΣ.

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ | Ιουλίου 20, 2010

 14. iparxoun 2 stoles, apla na rotisoume me ton brela pios tha pexi me ta anavryta k pios me tin u21

  Σχόλιο από Γιωργος | Ιουλίου 20, 2010

 15. Γιωργο Coachιδα την πεμπτη θα σου στειλω την λιστα παιχτων που θα κατεβουν στον αγωνα σιγουρα.Γιωργο(Τερμα)ρωτα αυριο στην προπονηση τον Ματσει αν εχει καποια προτιμιση.Εμας δεν μας πειραζει αλλωστε φιλικο ειναι,το αφηνουμε σε σας να αποφασισετε.

  Σχόλιο από Κωστας Κ. | Ιουλίου 20, 2010

 16. e tha mas pi o coach tin paraskevi, etsi k alios k i 2 eki tha imaste

  Σχόλιο από Γιωργος | Ιουλίου 20, 2010

 17. καλησπέρα σε όλους,
  είχα κάποιο διάστημα να μπώ στο μλογκ, αποδείχτηκε όμως καιρός!!!
  συμφωνώ διαφωνώντας καθώς πιστεύω ότι το καλό του χόκευ ταυτίζεται με το καλό των αναβρύτων. όπως πάντα έτσι κ τώρα στη διάθεση της ομάδας.
  η προπόνηση καθορίζει ποιοί παίζουν, ο πάγκος την φρεσκάδα, πάμε γι άλλα..
  μολαταύτα μία ερώτηση: μέχρι πότε οι μεταγραφές;

  Σχόλιο από δημήτρης | Ιουλίου 20, 2010

 18. Αυτή την Παρασκευή κι εγώ δυστυχώς θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών. Ίσως είναι ο Πάνος εδώ και αν όχι μπορεί να αναλάβει το στήσιμο ο Σπύρος.

  Σχόλιο από Γιώργος (κοτσίδας) | Ιουλίου 20, 2010

 19. KALHSPERA….
  MILHSA ME TO MATSEI UPARXEI PERIPTWSI TO PAIXNIDI NA GINEI THN PEMPTH ANTI TIS PARASKEUHS.DYSTHXWS DEN EKSARTATE MONO APO MAS..OPWS KAI NA EXEI EMEIS VGAZOUME OMADA PEMPTH H PARASKEYH
  MHN ANYSHXEITE THA ENHMERWTHEITE OLOI PRIN TO MATS GIA OTI GINEI.GIWRGO MHN ANYSHXEIS AN DEN EISAI ISWS EINAI O PANOS H O SPUROS H AKOMA KAI EGW MPORW NA KANW TO STHSIMO!DUSTIXWS EINAI MERES POU ARXIZEI TO EYRWPAIKO UNDER 21 ALLA K MERES DIAKOPWN OPOTE….LOGIKO EINAI NA YPARXEI MIA ANAKATOSOURA.
  MIMH KSANA PARE ME THLEFONO……

  Σχόλιο από ANDREAS | Ιουλίου 20, 2010

 20. GEIA SAS FILOI KAI PAIKTES TWN ANAVRYTWN
  AYRIO PEMPTH 22-7 EKLEISE TO FILIKO ME THN UNDER 21 STO OLUMPIAKO STIS 8.PARAKALW NA EIMASTE TOULAXISTON 3 TETARTA PRIN GIA ZESTAMA KAI OSOI DEN ERTHOUN NA MAS ENHMERWSOUN!
  KAI TWRA ENA EUXARISTO DIALEIMMA ME ENA VIDEO APO THN ISTORIA TOU ELLHNIKOU XOKEY STO INDOR

  PANO MPOREIS NA VOITHISEIS ME TO POIOI EINAI?EGW MOLIS 3 VRIKA WS TWRA

  Σχόλιο από ANDREAS | Ιουλίου 21, 2010

 21. Φυσικά.

  Ο τερματοφύλακας είναι ο Πάνος ο Σκόρδος και παίζουν μέσα ο Δημήτρης ο Ματάλας, ο Δημήτρης ο Κυριακάκης, ο Γιάννης Κλειώτης, ο Άγγελος Νικολάου, νομίζω ο Θανάσης ο Καγιώργης και ίσως να μου ξεφεύγει και κάποιος. Δεν θυμάμαι τον πάγκο. Εγώ τότε ήμουν στην Αγγλία για Μεταπτυχιακό.

  Σήμερα θα στήσει την Ομάδα ο Κώστας και θα διαχειριζόμαστε τις αλλαγές όσοι και όποτε είμαστε έξω. Θα τα βρούμε. Εγώ θα πρέπει να δω πρώτα πώς παίζει η Ομάδα και να γνωρίσω μερικούς παίκτες που δεν ξέρω καθόλου. Μετά θα μπορώ να έχω άποψη για το στήσιμο. Καλό αγώνα να έχουμε…

  Σχόλιο από anavryta | Ιουλίου 22, 2010

 22. GEIA SAS FILOI…
  SHMERA EGINE ENA DUNATO FILIKO MATS ME THN ETHNIKH KATW TWN 21…OMADA DYNATH PROPONHMENH KAI ETOIMH GIA TO EYRWPAIKO!H OMADA MAS STATHIKE ARKETA KALA WS ENA SHMEIO OPOU H KOURASH MAS ANAGASE NA KANOUME ARKETA LATHI.TA FILIKA AYTA OPWS KAI NA XEI SKOPO EXOUN KYRIWS NA PAIKSOUME KA NA XAROUME TO XOKEY NA GNWRISTOUME ME TOUS POLLOUS NEOUS MAS PAIKTES PRAGMA POLU SUMANTIKO ALLA NA VGALOUME KAI MERIKA SYMPERASMATA AGWNISTIKA.EYXOMAI KALH EPYTIXIA STHN ETHNIKH KAI KURIWS NA AKOUNE TON PROPONHTH TOUS……

  Σχόλιο από ANDREAS | Ιουλίου 22, 2010

 23. Kalispera paidia,
  proxthes sto filiko ksexasa to stick mou sto ghpedo..Mipws to vrhke kaneis?Euxaristw.

  Σχόλιο από Giannis | Ιουλίου 24, 2010

 24. to vrika egw gianni .einai ekei omws

  Σχόλιο από ANDREAS | Ιουλίου 26, 2010

 25. kalispera elpizo na me thimaste, signomi gia tin apohi(to grapsimo diladi) ala logo epagelmatikon ipohreoseon den mporousa na me koda sas.
  vlepo ginode alages efhome nanai gia to kalo tis omados.
  an kononisete kamia sinadisi i proponisi parakalo idopiisteme mehri tis 20 avgoustou thame athina k ligo pio halaros apo doulia.
  kales diakopes se olous!!!!!

  Σχόλιο από stavros | Αύγουστος 7, 2010


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: